Blåkläder's nieuwste collectie is heter dan ooit!

 

Niets wordt aan het toeval overgelaten in de productontwikkeling van Blåkläder. 
‘Veilig en stijlvol gekleed, voor binnen en buiten' is het motto, en inherent vlamvertragende, beschermende kleding is de volgende collectie van het Zweedse bedrijf. Inherente bescherming betekent ingebouwde vlamvertragende eigenschappen, met als resultaat zachte en lichtgewicht kleding.

Blåkläder leverde al vlamvertragende, beschermende kleding van topkwaliteit. Maar de nieuwste toevoeging aan het assortiment is een lijn van inherent vlamvertragende werkkleding.
"Onze passie is het ontwikkelen van producten die het leven van vakmensen veiliger, eenvoudiger en comfortabeler maken. De stoffen die we hebben geselecteerd voor onze inherente collectie hebben uitstekende prestaties ten opzichte van hun gewicht. Dit maakt de kleding ook licht en comfortabel om te dragen", zegt Anders Carlsson, CEO bij Blåkläder.

In inherente kleding hebben de vezels in het weefsel reeds van nature vlamvertragende eigenschappen. Blåkläder richt zich altijd op het ontwikkelen van werkkleding voor langdurig gebruik.
"Kledingstukken die lang meegaan hebben veruit de minste koolstofvoetafdruk, ongeacht het soort vlamvertragendheid", zegt Anders Carlsson. “Onze leveranciersstrategie is om samen te werken met koplopers in hun vakgebied die in staat zijn om te voldoen aan onze uitgebreide eisen op het gebied van ethiek, milieu en kwaliteit.”

De inherente collectie van Blåkläder bestaat uit een jas, broek, overall, vest en bretelbroek. De kledingstukken zijn gecertificeerd voor hun beschermende eigenschappen in een breed scala aan werksituaties en omgevingen.
"Ons doel bij het uitbreiden van de vlamvertragende collectie is tegemoet te komen aan de behoeften en wensen van onze klanten", voegt Anders Carlsson toe.


De inherent vlamvertragende, beschermende kleding is vanaf februari 2018 verkrijgbaar.

Bekijk onze nieuwe FLAME EN MULTINORM collectie HIER


Voor meer informatie, neem contact op met:

Veerle Van Rompay, Marketing / VAS
E-mail: veerle.vanrompay@blaklader.com