WILLEMEN GROEP

WILLEMEN GROEP is vandaag dé grootste familiale Belgische bouwgroep.

In 2013 kreeg Willemen Groep de gerenommeerde onderscheiding “Onderneming van het Jaar” voor zijn dynamiek en ondernemingszin. Tevens het uithangbord voor de waarden en ambitie van de Groep.

Willemen Groep besteedt ook veel aandacht aan haar vrouwelijke werknemers. Zo overhandigde CEO Tom Willemen onlangs op Internationale Vrouwendag aan alle dames een Blåkläder hoge zichtbaarheids softshelljack. Met deze functionele wind-en waterdichte jas – die speciaal ontworpen is voor vrouwen en door vrouwen – wil Willemen Groep de gelijkheid tussen mannen en vrouwen in de bouwsector benadrukken. Het toont ook aan dat steeds meer en meer vrouwen hun mannetje kunnen staan in de bouwsector. Blåkläder hecht, net als Willemen, ook veel belang aan gelijkheid tussen mannen en vrouwen en heeft daarom haar specifieke damescollectie de voorbije jaren sterk uitgebreid. 

Willemen Groep heeft 2.300 medewerkers en creëert daarnaast een indirecte tewerkstelling voor een veelvoud hiervan.
Over alle filialen heen worden verschillende indrukwekkende projecten gerealiseerd die samen een jaarlijkse omzet van 625 miljoen euro vertegenwoordigen.

Willemen Groep zet zich in om haar werknemers te voorzien van de allerbeste werkkleding voor de meest extreme werkomstandigheden. Dat Willemen hiervoor met Blåkläder in zee is gegaan is niet toevallig. Beide bedrijven staan voor dezelfde waarden en toekomstvisie.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

JAN VAN WESEMAEL​
Sales Manager Belux

Email: jan.vanwesemael@blaklader.com