MEAT&MORE

DE SMAAK VAN TOEN. DE KNOWHOW VAN MORGEN.
Meat&More is een snelgroeiend voedingsbedrijf gespecialiseerd in vlees en maaltijden. De hoofdzetel van het bedrijf ligt in het Oost-Vlaamse Aalter, waar de productie, logistiek en administratie zijn gecentraliseerd. Daarnaast heeft Meat&More twee winkelformules – Buurtslagers en Bon’Ap – met meer dan 180 verkooppunten in heel Vlaanderen. In totaal werken er ruim 1.200 mensen bij de groep Meat&More.

De hoofdzetel in Aalter fungeert als het logistieke middelpunt voor de verkooppunten. Meat&More heeft een eigen distributienet dat alle producten vaak nog dezelfde dag levert in de winkels. Een groep van 20 chauffeurs zorgt ervoor dat die leveringen op wieltjes lopen.

Om zich elke dag veilig en comfortabel op de baan te kunnen begeven, kreeg iedere chauffeur dit jaar een nieuwe werkoutfit van Blåkläder Workwear. Die voldoet aan de vooropgestelde veiligheidsnormen door het fluorescerend rood en de reflectiebanden. Bovendien past de nieuwe kledij beter binnen de Meat&More-huisstijl. Want het oog wil ook wat!

Blåkläder is een Zweeds familiebedrijf dat de kwalitatieve en duurzame kledij produceert voor Meat&More. Zij voorzien tevens ook in een eigen borduur- en transferafdeling voor het bedrukken van de kledij. Vervolgens zorgt De Tollenaere in Eeklo als verdeler van Blåkläder voor de vlekkeloze levering en uitstekende service.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

MATTHIAS BINNEBEEK​
Key Account Manager

Email: matthias.binnebeek@blaklader.com

 

Bezoek ook eens de website van Meat&More www.meatandmore.be en De Tollenaere www.detollenaere.eu