VL MONTAGE

VL Montage is al jaren actief als betrouwbare partner inzake onderhoud, metaal –en inoxconstructies, riggerwerken, montagewerken, etc. Hun diensten staan ter beschikking voor een brede waaier van industriële bedrijven, KMO’s en openbare diensten.

VL Montage neemt zowel de voorbereiding, productie als de uitvoering voor zijn rekening. Hierbij kan het steeds rekenen op uiterst ervaren en professionele projectleiders. Zij staan de klant bij tijdens het volledige proces. Daarnaast voorziet zij ook geschoolde techniekers voor het leveren van de gevraagde en gewenste kwaliteit. Om dit laatste te waarborgen werd de VCA-Petro certificatie behaald.

”VL Montage staat voor mij als een jong, dynamisch, flexibel en gedreven team met veel ervaring in laswerk, constructiewerk, mechanisch sleutelwerk en het daarbij horende rig- en hijswerk. De bedrijfsleiding denkt mee met de klant en staat open voor verandering en verbetering wat zich ook toont in de lagere kosten en een hogere beschikbaarheid.” zegt Marc Vanrompay, SVEX nv. 

VL Montage is een jong, dynamisch en efficiënt bedrijf dat zich dankzij kwaliteit, kennis en service onderscheidt. Omdat deze drie eigenschappen voor het bedrijf de hoogste prioriteit hebben, is men ook alleen tevreden met het allerbeste voor al hun medewerkers. Precies daarom kiezen zij voor Blåkläder Workwear en dit via Frans Daelman NV te Aalst. 

Blåkläder is een Zweeds familiebedrijf dat niet alleen kwalitatieve en duurzame kledij produceert, maar ook voorziet in een eigen borduur- en transferafdeling en het onderhoud van de kledij. Frans Daelman NV zorgt als verdeler van Blåkläder dan weer voor een vlekkeloze levering en uitstekende service


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

MATTHIAS BINNEBEEK​
Key Account Manager

Email: matthias.binnebeek@blaklader.com

 

Bezoek ook eens de website van VL Montage www.vlmontage.be en Frans Daelman NV www.fransdaelman.be