Bodart & Co

Bvba Bodart & Co is importeur en distributeur van de drie topmerken JURA, Bamix & Dualit.  Deze merken blinken uit in design, werking en technologie maar vooral in duurzaamheid. Een apparaat na enkele jaren op de afvalberg gooien passen zij voor. Bij de Rolls Royce onder de elektro apparaten hoort ook een service van minstens dezelfde kwaliteit, dit zie je in hun transparant service atelier en het werkmateriaal tot in de kledij die de collega’s dragen.

De reden dat voor Blåkläder is gekozen is eigenlijk een combinatie van verschillende zaken. 
Het in handen hebben van de Blåkläder catalogus waar je voor elk type werk wel iets gespecialiseerd kon terug vinden, de inzet en ondersteuning die we ervaarden en de kledij letterlijk tussen de vingers kunnen voelen bij De Draaiboom, verdeler van Blåkläder. Dat laatste was misschien wel de belangrijkste factor want “seeing is believing”. 

John Heselmans: “De persoonlijke aanpak door o.a. passessies bij ons op het bedrijf werd als heel prettig ervaren en nadien voor nieuwe personeelsleden ligt de kledij klaar bij De Draaiboom zodat ze daar snel kunnen doorpassen.  Wij laten onze kledij ook bedrukken met ons bedrijfslogo.”

De Draaiboom, totaalleverancier op het gebied van machines, gereedschappen en bedrijfskleding: “Service is ons handelsmerk en dit al bijna 100 jaar. Dit kunnen wij waarmaken door een gedreven team van medewerkers en een doorgedreven samenwerking met uitmuntende spelers uit onze branche. De werkbroek 1459 met stretch van Blåkläder is echt een geweldige broek voor de medewerkers van Bodart & Co. Het materiaal is comfortabel, lichtgewicht en sneldrogend wat de broek ideaal maakt voor dit soort werkzaamheden. Het totale pakket zorgt niet alleen voor uniforme uitstraling maar is ook functioneel en zeer duurzaam.”  


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

David de Temmerman, Sales Representative Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant
Email: david.detemmerman@blaklader.com

Bezoek ook eens de website van Bodart Servicehouse: www.bodartservicehouse.be en De Draaiboom www.dedraaiboom.be


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

DAVID DE TEMMERMAN
Sales Representative Antwerpen, Limburg
en Vlaams-Brabant

Email: david.detemmerman@blaklader.com