We zijn niet perfect, maar we zijn altijd op zoek

We weten dat we niet perfect zijn, maar we realiseren ons wel dat het onze verantwoordelijkheid is om te doen wat we kunnen om de duurzame onderneming te worden waar we naar streven. Wij zijn een deel van de textielindustrie, en als zodanig dragen we extra verantwoordelijkheid als gevolg van onze productie. Daarom sluiten we nooit een compromis over de kwaliteit - onze kleding zal altijd zo duurzaam en slijtvast mogelijk zijn. We werken hard om de negatieve milieueffecten die inherent zijn aan de productie tot een minimum te beperken. Alles, van chemicaliën, verwarming, elektriciteit en transport wordt beheerst en beperkt. Het is ons uiteindelijke verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat we niet achterover leunen en te ontspannen, maar in plaats daarvan manieren vinden om elke dag te verbeteren.

Wij geloven in maatschappelijke verantwoordelijkheid gedurende het gehele productieproces en stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat al onze medewerkers genieten van een positieve, veilige werkomgeving met goede omstandigheden. Om controle te houden over de gehele keten, bezitten wij onze eigen fabrieken en maken gebruik van de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij het selecteren van leveranciers. Dit doen wij al ruim 20 jaar.

We weten dat we meer kunnen doen, en het is deze kennis die ons dwingt meer verantwoordelijkheid te nemen voor onze productie en het milieu, kledingstuk voor kledingstuk en naad voor naad.


Heeft u vragen, opmerkingen of wenst u meer informatie:
info@blaklader.be | Tel.nr. +32 (0)15 64 10 60

  • MAATSCHAPPELIJKE VERANTWOORDING

    Wij nemen onze ecologische en sociale verantwoordelijkheid . Van product tot logistiek en van logistiek tot de distributie van onze kleding.