IN ORDER TO SHOW YOU THIS CONTENT YOU NEED TO CHANGE YOUR COOKIE SETTINGS.

GIVE A DAMN

Give a damn today! - Veiligheidsschoenen voor de toekomst!

 

VEILIGHEIDSSCHOENEN COLLECTIE

Omdat elk onderdeel zorgvuldig is ontwikkeld en geëvalueerd, voldoet de collectie veiligheidsschoenen van Blåkläder aan dezelfde hoge normen en eisen die het bedrijf stelt aan zijn hoogwaardige werkkleding.


ONZE VEILIGHEIDSSCHOENEN

 • Model
  Naam
  Prijs
  Kleur
  Standaard
  Maten

 

 

 

“Je draagt je werkschoenen tien tot elf uur per dag, dus het is erg belangrijk dat ze comfortabel zitten en doen
wat ze moeten doen.”

— Fredrik Larsson, Timmerman

 

 

 

“Voor degenen onder ons die veel tijd op daken doorbrengen, is schoenstabiliteit extra belangrijk.”

- Per Uddén, Timmerman

Bijna de helft van alle blessures in de Zweedse bouwindustrie, namelijk 47%, zijn een gevolg van overbelasting. Het is verreweg de meest voorkomende beroepsziekte.
De cijfers zijn gebaseerd op het rapport 'Arbeidsongevallen in de Zweedse bouwsector 2019'.

 

 

SAMENWERKEN MET DE BESTEN

Bij de ontwikkeling van een product zetten we kwaliteit en performantie altijd voorop. Dus ook voor schoenen. Onze gebruikers weten het beste waaraan onze producten elke dag worden blootgesteld. We zijn altijd op zoek naar samenwerkingen met partners die echt begrijpen wat er nodig is om zowel aan onze eigen eisen als die van onze gebruikers te voldoen. We zijn er trots op dat we kunnen zeggen dat we met de allerbesten samenwerken! — Anders Carlsson, CEO Blåkläder

 

 

 

”BIJ BLÅKLÄDER WERKEN WE AAN DUURZAAMHEID. ZORG VOOR JE LICHAAM - HET MOET EEN LEVEN LANG MEE”

ANDERS CARLSSON, CEO BLÅKLÄDER

 

 

 

 

 

DE BESTE IN LEESTEN

De leest is als het chassis van een auto. Zonder stabiliteit wordt het een oncomfortabele reis. Daarom is de leest de alfa en de omega voor een goede pasvorm en een goede balans voor de schoen als geheel. Om dat te bereiken heb je jarenlange ervaring nodig. In de basis is het echt handwerk. Fagus is een van de weinige bedrijven die over deze kennis en ervaring beschikken. Samen met hen hebben we onze eigen leesten ontwikkeld.

 

 

 

BIJ ELKAAR OPGETELD 600 JAAR ERVARING

Om goede schoenen te ontwikkelen, moeten we de biomechanica van de voet begrijpen en waaraan schoenen moeten voldoen om de voet en het hele lichaam gedurende de werkdag te ondersteunen. Met dat als uitgangspunt namen we contact op met Camp Pro, wiens orthopedische ingenieurs in totaal meer dan zeshonderd jaar expertise hebben op het gebied van orthopedie, voetbiomechanica en revalidatie. Door onze samenwerking met Camp Pro kunnen we verschillende ideeën over leesten en inlegzolen valideren. De samenwerking heeft ons ook diepgaande kennis gegeven die belangrijk is voor het ontwikkelen van onze schoenen.